Over ons

ECO Collection 10-ft-principlesis een importeur van duurzame lifestyle producten. Alles wat ECO Collection verkoopt is gecertificeerd door de WFTO (World Fair Trade Organisation). Dit is een unieke prestatie binnen de sector van Fair Trade. Daarnaast heeft ECO Collection certificaten bemachtigd van Max Havelaar en GOTS (Global Organic Textile Standard). Mede door deze certificaten heeft ECO Collection een erkenning bij de LVWW (Landelijke Vereniging van Wereldwinkels) en een uitstekende samenwerking met het CBI op het gebied van Social Responsibility in India in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

ECO Collection importeert lifestyle producten uit Thailand, India, Nepal en Indonesië. In 2011 heeft het bedrijf een eigen kantoor in India opgezet. Daarnaast importeert ECO Collection producten voor het merk Seepje (www.seepje.nl). Ook hier zorgt ECO Collection voor een duurzame keten op het gebied van Fair Trade.

Op deze website zijn producten alleen beschikbaar voor groothandels en bedrijven. Deze kunnen inloggen op de ‘Webshop’. Kijk op ‘Waar te koop’ voor de winkels waar de producten van ECO Collection te vinden zijn. ECO Collection wordt geleid door directeur Stefan Nijsen. Stefan is al jaren als importeur bezig om een diversiteit aan Fair Trade producten te importeren zoals bijvoorbeeld meubels maar ook glas en keramiek die voorheen niet zo bekend waren als Fair Trade producten. Met zijn jaren lange ervaring met diverse leveranciers uit landen als India, Nepal, Indonesië en Thailand weet hij altijd voor verrassende Fair Trade producten te zorgen.

Alle producten van ECO Collection dragen het WFTO label zodat de herkomst van de producten en het productieproces met u gedeeld kan worden. U weet dus wat u koopt! Voor meer informatie over Fair Trade kunt u naar de website van www.wfto.com

WFTO label

wfto-label-eco-collectionAlles wat ECO Collection verkoopt is gecertificeerd door de WFTO (World Fair Trade Organisation). Dit is een unieke prestatie binnen de sector van Fair Trade. Daarnaast heeft ECO Collection certificaten bemachtigd van Max Havelaar en GOTS (Global Organic Textile Standard).

Mede door deze certificaten heeft ECO Collection een erkenning bij de LVWW (Landelijke Vereniging van Wereldwinkels) en een uitstekende samenwerking met het CBI op het gebied van Social Responsibility in India in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

ECO Design
"Fair Trade zou eigenlijk heel normaal moeten zijn, zolang de collectie maar bijzonder is"

Eco Collection LogoWij presenteren de collectie van ECO Design: een Fair Trade collectie geïnspireerd door de rustgevende Scandinavische sferen, ontworpen door de beste designers uit Denemarken en gemaakt in Thailand. Deze collectie wordt onder Fair Trade omstandigheden geproduceerd. Een collectie die voldoet aan de moderne inrichting, met gevoel voor Scandinavisch Design, zodat het goed mixt met wat je al in huis hebt. Van zachte kussens met prachtige patronen, tot houten presenteerbladen, van lederen accessoires tot hedendaagse verlichting. Het kan zich gewoon prima meten met de welbekende designmerken. De ECO design collectie is Fair Trade gecertificeerd door de World Fair Trade Organization, als één van de eersten in Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn en dat willen wij graag uitdragen!

Geïnteresseerd in onze producten?
Neem dan contact met ons op!