ECO Collection

10-ft-principlesECO Collection is een importeur van Fair Trade producten sinds 2011. Alles wat ECO Collection verkoopt is gecertificeerd door de WFTO (World Fair Trade Organization). Directeur Stefan Nijsen is al jaren bezig om de diversiteit aan Fair Trade producten te vergroten. Fair Trade is natuurlijk bekend van de koffie en bananen en van de vele siervoorwerpen die vaak in de Werelwinkels te koop zijn. Echter onbekend is dat bijvoorbeeld meubels maar ook glas- en keramiek servies in mooi design, Fair Trade kunnen zijn. Onze slogan is dan ook: “Fair Trade zou eigenlijk heel normaal moeten zijn zolang de collectie maar bijzonder is.” In 2012 bracht ECO Collection bijvoorbeeld al textiel op de markt zoals handdoeken en dekbedovertrekken welke Fair Trade (door Max Havelaar) en 100% biologisch waren, een unieke en zeldzame combinatie.
Stefan Nijsen heeft al vele jaren ervaring als importeur en hij heeft zijn netwerk in diverse landen zoals India, Nepal, Indonesië en Thailand met diverse producenten waarmee hij een langdurige en goede relatie heeft opgebouwd.

Alle producten van ECO Collection dragen het WFTO label zodat de herkomst van de producten en het productieproces met u gedeeld kan worden. U weet dus wat u koopt! Voor meer informatie over Fair Trade kunt u naar de website van www.wfto.com

Geïnteresseerd in onze producten?
Neem dan contact met ons op!